AC Milan voitti 3 peräkkäistä voittoa 2-1

Serie A:n 10. kierroksella kaudella 2022/23 AC Milan voitti Veronan vieraissa 2-1 ja AC Milan voitti kolme peräkkäistä liigapeliä.

Pian avauksen jälkeen Leo, joka pukeutui valkoiseen AC Milanin vieras Pelipaita , pakotti Veloson tekemään oman maalin, ja sitten Günter tasoitti maalin. Vaihdettuaan puolta toisella puoliajalla, Pioli korvasi välittömästi Origin ja Rebicin vahvistaakseen hyökkäystä. 82. minuutilla Tonali teki maalin. Viimeisen 90 minuutin jälkeen AC Milan voitti Veronan 2-1 vierasjoukkueessa

AC Milan on voittanut 5 voittoa ja 2 tasapeliä seitsemästä viimeisestä ottelusta Veronaa vastaan. Tämä on osapuolten välinen Serie A -ottelu 61. AC Milanilla oli 29 voittoa, 21 tasapeliä ja 10 tappiota, joista 12 vierasvoittoa, 8 tasapeliä ja 10 tappiota. Adley pyörii ulos.

jonottaa

Verona: 1-Montipo, 6-Xian, 21-Gunter, 23-Magani, 5-Farauni, 61-Tameze (65’18-Ima), 4- Veloso, 29-De Pauli, 7-Verdy (70’30- Karen), 10-Hrustic (54’20-Piccoli), 9-Thomas Henry (5’19- Djuric).

Onnittelut AC Milanille, toivon hänen menestyvän niin hyvin tulevaisuudessa. Tarjoamme räätälöityjä halvat jalkapallo pelipaidat , ja jos etsit myyjää, olemme hyvä valinta.