AC Milan voitti Tottenhamin 1-0

UEFA:n Mestarien liigan 1/8-finaalin ensimmäisellä kierroksella kaudella 2022/23 AC Milan kohtaa San Sirossa Tottenham Hotspuria. AC Milan voitti Tottenhamin 1-0 ja voitti jälleen Mestarien liigan pudotuspelissä 10 vuoden tauon jälkeen.

Milan täytti odotukset kotonaan. Se oli yhden maalin voitto viimeisestä seitsemästä tai kahdeksasta ottelusta, mutta tämä ilta oli paras.

Ensimmäisen 7 minuutin maalit ovat erityisen tärkeitä. Ei vain pisteet johtavat, vaan tilanne voidaan myös keskittyä puolustukseen. 3-7 puolustavaa pelaajaa, jotka pukeutuvat AC Milan Pelipaita 2023 , ovat menossa ulos. Mies-miehelle, oikea-aikaiset vaihdot ja lisäsuoja tekivät hyvää työtä. Näkymätöntä hyökkäystä voidaan hidastaa, mutta se on tuskaa Tian Jirolle.

Kiitettävimmät pelaajat tässä pelissä ovat Gaff, Kjaer ja Kalulu, Tonali ja Giroud. Mielestäni sille pitäisi antaa korkeat pisteet pelin jälkeen. Vaikka Giroud ei voittanut peliä hyökkäyspäässä, hän ratkaisi kriisin useaan otteeseen puolustuspäässä.Tonali sai eniten virheitä tässä pelissä, ja myös puolustava trio teki hyvän työmerkinnän. Muut voivat myös lyödä 7 tai 8 pistettä.

Mitä mieltä olet tästä, kommentoi alle. Tarjoan sinulle henkilökohtaisen Jalkapallo pelipaidat halvalla räätälöinnin huomenna. Jos tarvitset sitä, tervetuloa vierailemaan verkkosivuillamme!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *