Inter Milan pääsi jälleen Mestarien liigan 8 parhaan joukkoon 12 vuoden jälkeen, järkyttävää!

UEFA:n Mestarien liigan 1/8-kierroksella Inter Milan tasoitti Porton 0-0 ja pudotti kilpailijansa kokonaistuloksella 1-0. Oli jännitystä saada liput Mestarien liigan puolivälieriin. Jännittävää on, että tämä on ensimmäinen kerta 12 vuoteen, kun Inter Milan on edennyt Mestarien liigan 8 parhaan joukkoon.

Kun katsot 12 vuoden takaista nousua Mestarien liigaan, mieleeni tulee kausi 2010-2011. Inter Milan hävisi 1/8-finaalissa Bayern Münchenille 0-1, mutta voitti Bayern Münchenin vierasottelussa 3-2. toinen kierros. Vaikka 12 vuotta myöhemmin, prosessi on jokseenkin samanlainen, vähän kuin ajan ja tilan reinkarnaatio.

Inter Milan on joukkue Serie A:ssa. Joukkueella on Snake Elf ja Nerazzurri. Monet fanit ovat kiinnostuneita Inter Milan Pelipaita , katsotaanpa Inter Milanin pelipaidat eri vaiheissa!

Inter Milanin paitaelementit koostuvat mustasta ja sinisestä, joten niillä on Nerazzurri Musta on muuttunut pääosin mustaksi, mikä on muuttunut paljon. Kaudella 2020-21 Inter Milan suunnitteli pelipaidan käärmemäisillä väreillä, jotka ovat saaneet vaikutteita ”käärmehengestä”.

12 vuoden jälkeen uutiset Inter Milanin nousemisesta UEFA:n Mestarien liigan 8 parhaan joukkoon lentävät taivaalla. Inter Milanin Jalkapallo pelipaidat on myös tullut kaikkien keskustelun ja kilpailun suosikki. Tiedätkö nyt Inter Milanin pelipaidan? Haluatko myös olla Nerazzurrin jäsen?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *