Inter Milan pääsi jälleen Mestarien liigan 8 parhaan joukkoon 12 vuoden jälkeen, järkyttävää!

UEFA:n Mestarien liigan 1/8-kierroksella Inter Milan tasoitti Porton 0-0 ja pudotti kilpailijansa kokonaistuloksella 1-0. Oli jännitystä saada liput Mestarien liigan puolivälieriin. Jännittävää on, että tämä on ensimmäinen kerta 12 vuoteen, kun Inter Milan on edennyt Mestarien liigan 8 parhaan joukkoon.

Kun katsot 12 vuoden takaista nousua Mestarien liigaan, mieleeni tulee kausi 2010-2011. Inter Milan hävisi 1/8-finaalissa Bayern Münchenille 0-1, mutta voitti Bayern Münchenin vierasottelussa 3-2. toinen kierros. Vaikka 12 vuotta myöhemmin, prosessi on jokseenkin samanlainen, vähän kuin ajan ja tilan reinkarnaatio.

Inter Milan on joukkue Serie A:ssa. Joukkueella on Snake Elf ja Nerazzurri. Monet fanit ovat kiinnostuneita Inter Milan Pelipaita , katsotaanpa Inter Milanin pelipaidat eri vaiheissa!

Inter Milanin paitaelementit koostuvat mustasta ja sinisestä, joten niillä on Nerazzurri Musta on muuttunut pääosin mustaksi, mikä on muuttunut paljon. Kaudella 2020-21 Inter Milan suunnitteli pelipaidan käärmemäisillä väreillä, jotka ovat saaneet vaikutteita “käärmehengestä”.

12 vuoden jälkeen uutiset Inter Milanin nousemisesta UEFA:n Mestarien liigan 8 parhaan joukkoon lentävät taivaalla. Inter Milanin Jalkapallo pelipaidat on myös tullut kaikkien keskustelun ja kilpailun suosikki. Tiedätkö nyt Inter Milanin pelipaidan? Haluatko myös olla Nerazzurrin jäsen?