Juventuksella on 2 tasapeliä ja 3 tappiota viidestä pelistä

Viimeisissä viidessä pelissä Juventus pelasi 1-1-tasapelin vieraissa Fiorentinassa, hävisi vieraissa 1-2 Pariisille, pelasi 2-2 kotonaan Salernitanan kanssa, hävisi kotona 1-2 Benficalle ja hävisi 0-1 vieraissa Monzalle.

Serie A:n seitsemännellä kierroksella Juventus hävisi vieraissa 0-1 äskettäin ylennetylle Monzalle, mikä antoi jälkimmäiselle kauden ensimmäisen liigavoittonsa.

Monza laukoi peräti 17 laukausta tässä kampanjassa, Juventus Vieras vain 9 laukausta ja Monzan hallussa oli 62 % pallosta. Kylmä päihitti Juventuksen.

Tämän pelin lisäksi Juventus on voittanut vain yhden kahdeksasta viimeisestä ottelusta kaikissa kilpailuissa.

Serie A:ssa Juventuksella on tällä kaudella vain 10 pistettä kahdesta voitosta, 4 tasapelistä ja yhdestä tappiosta, ja se sijoittui 8. sijalle, 7 pistettä jäljessä huippuluokan Napolista ja 4 pistettä Mestarien liigasta. Mestarien liigassa he kärsivät myös kahden ottelun tappioputkesta ja sijoittuivat lohkon kolmanneksi, 6 pistettä Pariisin ja Benfican jäljessä, ja heidän mahdollisuutensa päästä karsintaon ovat huolestuttavat.

Toivon, että Juventus pääsee eroon lamasta mahdollisimman pian ja voittaa pelin ensi kerralla. Jos sinulla on kysyttävää, kommentoi alle. Sivustomme tarjoaa uusia Jalkapallo pelipaidat halvalla. Tervetuloa tutustumaan

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.