Juventus on hankkinut Bremerin vuoteen 2027 asti

Juventus ilmoitti virallisesti, että he ovat allekirjoittaneet sopimuksen keskuspuolustaja Bremerin kanssa, ja molemmat osapuolet ovat allekirjoittaneet sopimuksen vuoteen 2027 asti.

Bremer pukeutuu numero 3 Juventus Pelipaita 2022 .

Juventus ilmoitti, että Bremerin siirtomaksu on 41 miljoonaa euroa, joka maksetaan kolmessa erässä. Myös liitännäismaksuja, mukaan lukien FIFA-määräysten määrä, 3,6 miljoonaan euroon asti. Myös vaihtuvia maksuja on suorituksesta riippuen jopa 8 miljoonaa euroa.

Bremer syntyi vuonna 1997 ja teki ammattilaisdebyyttinsä Atlético Mineirossa Brasiliassa vuonna 2017 ennen kuin siirtyi Torinoon vuonna 2018. Bremer valittiin Serie A:n parhaaksi puolustajaksi kaudella 2021/22.

Toivon, että Bremerillä on parempi kehitys Juventuksessa, yhä useammat fanit seuraavat häntä, kuten hän, haluavat uusia Jalkapallo pelipaidat halvalla, tervetuloa sivuillemme, tarjoamme eri joukkueiden pelipaidat, kaikenlaiset uudet pelipaidat ovat hitaita Päivitys on hidasta, jos sinulla on kysyttävää, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä suoraan! Kiitos

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *