La Ligan ensimmäisellä sijalla 5 peräkkäisellä voitolla Real Madrid on paras 54 vuoteen.

Real Madrid voitti Leipzigin kotonaan 2-0. Valverde ja Asensio tekivät maalit peräkkäin. Real Madrid on voittanut kaikki pelit kauden alusta lähtien.

Niistä La Ligan viiden pelin voittoputki sijoittui ensimmäiseksi, ja kahden pelin voittoputki saavutettiin myös Mestarien liigassa. Lisäksi Real Madrid voitti Eintracht Frankfurtin 2-0 UEFA Super Cupissa. Fanit olivat erityisen tyytyväisiä valkoiseen Real Madrid Pelipaita 2022.

Tämä on kolmas kerta Real Madridin historiassa, kun se on voittanut kahdeksan ottelun voittosarjan, viimeisen kerran kaudella 1968-69. On syytä mainita, että Real Madrid pidensi 8 ottelun voittoputkiaan 11 ottelun voittoputkiksi kahdella edellisellä kerralla.

Real Madridin valmentajalle Carlo Ancelottille tämä peli on myös merkityksellinen, tämä on hänen 100. voittonsa Mestarien liigassa, toiseksi vain Manchester Unitedin legenda Fergusonin 102 voiton jälkeen. Tämä on myös ensimmäinen kerta, kun Real Madrid on voittanut Mestarien liigan kaksi ensimmäistä lohkovaihetta kauden 2017-18 jälkeen.

On nähtävissä, että nykyinen Real Madrid on ottanut suuria harppauksia.Huomenna aamulla Real Madrid pelaa Leipzig Red Bullia vastaan ​​Mestarien liigan lohkovaiheen toisella kierroksella.Toivon, että Real Madrid voi jatkaa hyvin! Sivustomme on päivittänyt uuden halvat jalkapallo pelipaidat , kiinnostuneet fanit tervetuloa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.