Onko Chelsea rangaistuspotkun uusinta sääntö vai skandaali?

Mestarien liigan 1/8-finaalin toisen kierroksen ottelu pelattiin Stamford Bridgellä 8. maaliskuuta. Borussia Dortmund putosi Mestarien liigasta 0-2-tappiolla Chelsealle, ja Chelsea nousi kotonaan 2-0-tappiosta kahdeksan parhaan joukkoon. Monet fanit pukeutuivat Chelsea Pelipaita ja huutelivat ylpeinä voitostaan.

Ottelussa Chelsean hyökkääjä Haferts osui tolppaan rangaistusmahdollisuuden mentyä pieleen, mutta erotuomari Mark Richter katsoi, että dotlantilaispelaaja oli mennyt liian aikaisin boksiin, mikä antoi Chelsealle toisen mahdollisuuden rangaistukseen, jonka Haferts lopulta osui varmasti ja antoi Chelsealle voiton. Ottelun jälkeen Chelsean rangaistuspotkukilpailun voitto herätti kiistoja, ja monet fanit aloittivat kiivaan keskustelun rangaistuspotkukilpailun uusinnasta, ja erityisesti dottilaiset esittivät julkisia kysymyksiä ja kritiikkiä.

Dottin neuvonantaja Sammer kritisoi Macklerin toimintaa ja sanoi, että rangaistuksen uusiminen oli skandaali, koska rangaistusta ei tarvinnut uusia, eikä hän tarvinnut otteluvalvojan selittävän hänelle sääntöjä, ja nousi siihen, että Mackleria pidettiin erittäin ylimielisenä henkilönä. Jalkapallo pelipaidat halvalla

Rangaistuspäätöksen tuomitseminen oli erittäin tyly päätös, ja sitä vaikeutti entisestään se, että Özgjanin ennenaikainen ryntäys boksiin johti maalin uusimiseen”, Terzić sanoi. Olen utelias tietämään, olisiko erotuomari pyytänyt uusintarangaistusta, jos ensimmäinen rangaistus olisi mennyt sisään.”

Tapaus kävi, Chelsean rangaistuksen uusintarangaistus on sääntö vai skandaali, faneilla on asteikko jokaisessa sydämessä, tästä, onko sinulla eriäviä mielipiteitä? Tervetuloa keskustelemaan yhdessä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *