Paljastui, että Paris antoi Mbappelle tyhjän shekin ja pyysi häntä täyttämään numerot, mutta se silti hylättiin

Mbappen tulevaisuus on edelleen vakuuttava. Ranskalainen hyökkääjä kieltäytyy edelleen uusimasta sopimustaan, kun jäljellä on vain neljä kuukautta. Jalkapallo pelipaidat halvalla

Marcan mukaan Mbappe on hylännyt viimeisimmän tarjouksen Pariisista, joka antoi hänelle viime viikolla tyhjän shekin mielivaltaisilla numeroilla. Tästä huolimatta Paris ei antanut periksi, ja jopa piti Mbappen sopimuksen uusimista kansallisena tapahtumana.

Viime vuoden elokuussa Pariisi tarjosi Mbappelle 90 miljoonan euron vuosipalkkaa ennen veroja. Tällä kertaa numeron päätti hän itse, ja hän lupasi myös rakentaa ympärilleen kilpailukykyisen suunnitelman, mutta Mbappe kieltäytyi silti.

Paris halusi uusia Mbappen sopimuksen kahdeksi vuodeksi ja lupasi päästää hänet irti Qatarin MM-kisojen jälkeen, mutta Mbappe kieltäytyi. Mbappe Pelipaita

On kerrottu, että jopa Ranskan presidentti Emmanuel Macron toimii nyt auttaakseen Pariisia uudistamaan Mbappen sopimuksen.

Mbappe itse keskittyy peliin. Hän toivoo voivansa auttaa Parisia etenemään Mestarien liigan puolivälieriin. Ensimmäisessä ottelussa Real Madridia vastaan ​​hän teki kauniin maalin viime hetkellä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.