Al Nassr hävisi rangaistuspotkukilpailun ja jäi välieriin

AFC Champions Leaguen puolivälierien toinen osa alkoi. Tällä kertaa Al Nassr kohtasi Al Ainin kotonaan. Vaikka he voittivat lopulta 3-2, se johtui myös siitä, että molemmat joukkueet saivat yhteensä 4-4 tasapelin. joten voittaja ratkesi rangaistuspotkukilpailussa. Valitettavasti Al Nassr ei onnistunut tekemään enempää maaleja. Lopulta hän hävisi rangaistuspotkukilpailussa vastustajalleen 1-3, ja kokonaistulos oli myös Koska se oli 5-7, sen vastustaja putosi ja jäi välieriin.

Ottelun ensimmäinen maali syntyi 28. minuutilla. Vaikka erotuomari katsoi Al Ainin maalin kelpaamattomaksi paitsiossa, se todettiin päteväksi VAR:n katsomisen jälkeen. Tällä tavalla Al Ain siirtyi johtoon 1-0 etu. Toinen maali syntyi 45. minuutilla. Al Ain käytti edun hyväkseen ja teki jälleen maalin. Al Nassr ei kuitenkaan antanut periksi kohdatessaan vastustajan hyökkäyksen. 48. minuutilla Cristiano Ronaldo taisteli joukkueen puolesta. Rangaistuspisteessä , Riadin onnistunut maali auttoi myös joukkuetta toipumaan haitoista, ja peli päättyi lukemiin 1-2. Neljäs maali syntyi 52. minuutilla. Al Nassr veti toisen maalin takaisin. Jalkapallo pomppii Al Ainin maalivahtille, mutta pomppasi sitten myös maaliin. Tällä tavalla joukkueet päätyivät 2-2-tasapeliin. Jalkapallo pelipaidat halvalla Viidettä maalia ei syntynyt 72. minuutilla. Alex Telles otti vapaapotkun potkaisijana. Otávio seurasi tiiviisti auttaakseen joukkuetta ohittamaan. Al Nassr sai 3-2 ja jahti kokonaistulosta.

Sen jälkeen pelissä sattui usein odottamattomia tilanteita ja kentälle ilmestyi myös punaisia ​​kortteja.Sitten molemmat joukkueet aloittivat rangaistuspotkukilpailun. Valitettavasti Al Nassr hävisi silti avaimen välierissä ja keskeytti puolivälierissä.