Englanti 3-0 Wales, lohkon ykkönen, etenee 16-välierille

Vuoden 2022 MM-kisojen B-lohkon kolmannella kierroksella Wales kohtasi Englannin. Foden teki ensimmäisen maalinsa MM-kisoissa, Englanti voitti Walesin 3-0, ryhmä karsiutui ensin ja Wales jäi lohkosta viimeisenä.

Ensimmäinen puoliaika molemmilla puolilla ei ollut tarpeeksi jännittävä.Rashford jätti yhden maalin, Walesilla ei ollut mahdollisuutta, ja puoliajalla tilanne oli 0-0. Toisella Englanti Pelipaita 2022 teki äkillisen ponnistelun.Englannin paidassa pukeutunut Rashford teki maalin kahdesti ja Kane auttoi Fodenia maalinteossa. Lopulta Englanti voitti 90 minuutin taistelun jälkeen Walesin 3-0 ja Englanti putoaa Walesin. Lohkon ensimmäinen ryhmä eteni 16. kierrokseen. Pudotuspelin vastustaja on Senegal.

Wales vs Englanti, katsoitko ottelun? Mitä mieltä olet, tervetuloa kommentoimaan alle! Haluatko oman ainutlaatuisen Jalkapallo pelipaidat halvalla ? Verkkosivustomme voi tarjota sinulle räätälöidyn paitasi, tervetuloa kuulemaan!