Inter Miami tasapeli LA Galaxyn kanssa 1-1

Major League Soccer Leaguen toisella kierroksella Inter Miami pelasi vieraissa Los Angeles Galaxya vastaan ​​luottaen Messin maaliin, ja lopulta tasapeli vastustajan kanssa 1-1.

Ottelun ensimmäisellä puoliajalla molemmat osapuolet vaihtoivat hyökkäystä ja puolustusta, mutta kumpikaan ei tehnyt maalia. Ottelun toisella puoliskolla LA Galaxy murtui umpikujasta 75. minuutilla Joviricin maalilla. Juuri kun peli oli päättymässä, Messi, joka pukeutui 30.  Inter Miami Pelipaita, nousi seisomaan. 92. minuutilla hän sai Albalta syötön ja teki maalin pienelle rangaistusalueelle tasoittaen tilanteen 1-1.

Tämän maalin myötä Inter Miamin kaikkien aikojen maalintekijälistan sijoitus, joka on aina herättänyt paljon fanien huomiota, on herättänyt jälleen kiivasta keskustelua. Messin aiempi suorituskyky ja sijoitus listalla ovat ilmeisiä kaikille. Hänen ennätys 12 maalistaan ​​vain 16 pelissä on todella vaikuttava. Verrattuna Martinezin 12 maaliin 40 pelissä ja Taylorin 1 ja 2 maaliin 78 pelissä, vaikka ne ovatkin tasan kolmannella sijalla, maalien määrä on sama, mutta pelien määrä on paljon pienempi. Jalkapallo pelipaidat Jopa verrattuna Higuainin 29 maaliin 70 pelissä ja Campanan 23 maaliin 66 pelissä, nämä 12 maalia 16 pelissä on tarpeeksi hämmästyttävää. Kuka voi kuvitella, mitä Messi pystyy tekemään 70 ottelun jälkeen? Mikä saavutus!

MLS-ottelun toisella kierroksella Messin maalilla oli ratkaiseva rooli Inter Miamin ja LA Galaxyn välisen ottelun lopputuloksessa.Toivon, että Messi voi saavuttaa parempia tuloksia tulevaisuudessa ja auttaa Inter Miamia saavuttamaan parempia tuloksia.