Manchester City 2-0 Everton

Valioliigan 24. kierroksella Manchester City kohtasi kotonaan Evertonin. Manchester City voitti Evertonin kotonaan 2-0.

Tämä on Valioliigan viimeinen peli. Manchester City on jo varmistanut liigan mestaruuden, kun taas Evertonilla on vielä mahdollisuus kilpailla paikasta Eurooppa-liigassa ja se on tällä hetkellä 8. sijalla. Kokoonpanon osalta Sterling ja Foden aloittivat, Jalkapallo pelipaidat Aguero oli valmiustilassa ja Lewin ja Richarlison pelasivat kaikki.

Naisten FA Cupin viidennellä kierroksella Manchester City Women’s Football Team voitti Arsenal Women’s Football Teamin vierasjoukkueessa 1-0.

Näiden kahden pelin jälkeen sekä Manchester Cityn miesten että naisten jalkapallojoukkueet voittivat 10 peräkkäistä voittoa eri kilpailuissa. Virallinen Manchester City -klubitili julkaisi sosiaalisessa mediassa kuvia miesten ja naisten jalkapallojoukkueista ja kirjoitti: “10 peräkkäistä voittoa!”
Peliprosessi on erittäin jännittävä. Vain kiinnostuneet fanit voivat katsoa uusinnan, jos he haluavat katsoa sen.