Hyvin raaka totuus: Ronaldo ei ole enää verrattavissa Messi!

FIFA julkisti 28. helmikuuta 2023 Vuoden joukkueen, eikä Ronaldo päässyt mukaan. Vuosina 2006-2022 Ronaldo oli valittu FIFA:n Best XI -joukkueeseen 15 peräkkäisenä vuotena, ja tämä tappio on ensimmäinen kerta lähes 16 vuoteen, kun Ronaldoa ei ole valittu FIFA:n vuoden joukkueeseen.

Vuoden 2022 MM-kisat Qatarissa päättyivät siihen, että Argentiina voitti loppuottelussa Ranskan maalein 7-5 ja voitti mestaruuden, ja Messi koki uransa parhaan hetken, kun hän sai himoitun Copa Libertadores -palkinnon, ja Messi kruunattiin virallisesti Ballon d’Or -voittajaksi. Argentiinan numerolla 10 varustettu Argentiina Pelipaita, jossa on Messin nimi, oli sen jälkeen myyntimenestys.

Ottelun jälkeen FIFA teki myös virallisen liikkeen ja kirjoitti sosiaalisessa mediassa, että GOAT-taistelu oli ohi ja Argentiina oli voittanut kolmannen MM-tittelinsä, ja että virallinen taho oli vahvistanut Messin pelin parhaaksi pelaajaksi ja maailman parhaaksi pelaajaksi! Tämä FIFA:n liike tekee selväksi, että Ronaldo ei ole enää verrattavissa Messiin! Tulevaisuudessa jalkapallomaailma vertaa Messiä vain Peleen ja Maradonaan. Ronaldo joutuu myöntämään, että hän ei ehkä koskaan pysty saavuttamaan Messiä, mikä on hyvin julma totuus, mutta Ronaldo joutuu myöntämään sen.

Ehkä tätä olisi voitu kutsua Messin ja Ronaldon aikakaudeksi jo aiemmin, mutta kun nämä MM-kisat ovat ohi, kuka uskaltaisi väittää, halvat jalkapallo pelipaidat ettei tämä aikakausi kuuluisi yksin Messille? Ronaldo on kilpaillut Messin kanssa 15 vuotta, mutta lopulta hän hävisi ja taistelu Ballon d’Orista päättyi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *