Viimeisin La Ligan sijoitukset: Barcelona ensimmäinen, Real Madrid toinen, Atletico neljäs

La Ligan kahdeksas kierros on ohi. Katso viimeisimmät sijoitukset: Barcelona on nyt ensimmäisellä sijalla, ja se on päästänyt maalin. Real Madrid on toinen, Atletico Madrid neljäs, katsokaapa tätä sijoitusta.

Barcelona on ensimmäinen, ensimmäinen ei ole pointti, tarkoitus on päästää maali, sen pitäisi olla joukkue, joka on päästänyt vähiten maaleja viidessä suuressa liigassa

Barcelonalla on nyt 22 pistettä, mutta se päästi vain yhden maalin.Tämä tehokkuus on todella hämmästyttävää. Loppujen lopuksi he päästivät 8 liigakierroksen jälkeen maalin, mihin monet joukkueet eivät pysty. Mutta Barcelona pelaa seuraavana Real Madridia vastaan, joten voiko Barcelona tässä pelissä silti päästää maalia? Barcelonan puolustus on nyt paljon parempi kuin ennen.Hyökkäyksellä on päämaalipiste Lewandowskin saapumisen vuoksi, joten hyökkäys ja puolustus ovat paljon parempia kuin ennen. Tämä joukkue on tänä vuonna liigassa ja saattaa silti voittaa mestaruuden.

Real Madrid on toinen. Pelin suorituksesta päätellen Real Madrid ei ole hyvässä kunnossa, mutta tämä joukkue voi aina voittaa. Tämä Real Madrid voi aina tehdä maaleja nyt, mutta voi myös päästää maaleja.Lisäksi, kun joukkueen hyökkääjä Benzema ei ole paikalla, puolustuksessa on ongelmia, mutta näyttää siltä, ​​​​että joukkue pystyy ratkaisemaan nämä ongelmat.

Atletico Madrid neljänneksi, tämä joukkue on suorittanut Griezmannin oston, joten joukkue voi käyttää Griezmannia etulinjassa. Ainakin Griezmann on nyt Atleticon avain. Tietenkin Atletico Madridin puolustus on parantunut jossain määrin tänä vuonna, mutta joukkueen takalinja tarvitsee edelleen uusia pelaajia.

Seuraavaksi Real Madrid ja Barcelona jatkavat kilpailua. Lisäksi Real Madrid ja Barcelona, ​​kuka voi voittaa? Voit vapaasti kommentoida alle, tarjoamme mukautettuja Jalkapallo pelipaidat halvalla , mitä haluat? Tervetuloa konsultoimaan milloin tahansa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *